Menu Sluiten

Leveranciers Industriele Identificatie

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

More info

tags: Aandrijfriemen – Afdichtingen – Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmateriaal – 

Wenst u meer info over leveranciers industriele identificatie kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Leveranciers Industriele Identificatie

Electriciteit | Industrie | Transport | Elektro Componenten | Elektrische Auto | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers industriele identificatie

deutsch franaisenglish taal welkom technische componenten perslucht aandrijvingen waterpompen buizen en leidingen werkplaats u bevindt zich hier home welkom .. Legale infos verantwoordelijke uitgever feka pgmbh rodter straszlige a industriezone b sankt vith tel. fax email copyright copy feka pgmbh alle inhoud van deze website teksten gegevens illustraties fotolsquos grafieken logolsquos productbeschrijvingen enz. Is auteursrechterlijk beschermd leveranciers industriele identificatie offerte aanvragen Alle gespecificeerde firma en merknamen alsook hun handelsbenamingen zijn eigendom van hun houder en dienen enkel ter identificatie en beschrijving van de producten. Aansprakelijkheidsverklaring alle informatie op deze website werd zorgvuldig ronderzocht. Niettemin is de redacteur niet verantwoordelijk voor de juistheid van d.

overslaan en naar de inhoud gaan blog contact infomarisnatuursteen.be home aanbod catalogus toepassingen industrile toepassingen openbare toepassingen realisaties koopjes professionele plaatsing natuursteen ons bedrijf over maris natuursteen verantwoord ondernemen toonpark vacature home ons bedrijf toonpark toonpark breng een inspirerend bezoek maris natuursteen is bezig een volledig vernieuwd toonpark aan te leggen. Hier zal je alle materialen kunnen bekijken in een realistische setting en in combinatie met verschillende designs en andere producten.alle getoonde materialen zullen voorzien zijn van een identificatieplaatje met de nodige basisinformatie. Op deze identificatieplaatjes is eveneen eenqrcode vorziendie je kan scannen met je smartphone of tablet zodat jede.

Gegevens over Leveranciers industriele identificatie

overslaan en naar de inhoud gaan gebruikersmenu inloggen registreren hoofdnavigatie home webshop realisaties over ons nieuws contact nl fr search welkom bij supplimax welkom bij supplimax een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds jaar de basis van de supplimax filosofie de voordelen van leveranciers industriele identificatie Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten. Bezoek de eshop een compleet pakket voor alle toepassingen aandrijfriemen afdichtingen bevestigingsmateriaal gereedschappen industrile slangen en toebehoren industrile identificatie en signalisatie kettingen en kettingwielen koppelingen lagers en toebehoren las en snijmateriaal persoonlijke beschermin.