Menu Sluiten

Afdichtingen

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

Meer info

tags: Aandrijfriemen – Afdichtingen – Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmateriaal – 

Wenst u meer info over afdichtingen kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Afdichtingen

Electriciteit | Transport | Elektro Componenten | Industrie | Elektrische Auto | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afdichtingen

inforeiinternational.be home current oplossingen brandwerende afdichtingen brandwerende schrijnwerk brandwerende voegwerken luchtkanalen andere compartimenteringstoepassingen advies en attestering over ons wetgeving referenties blog faq contact webshop brandwerende afdichtingen brandwerende afdichtingen om de brandweerstand van een wand of vloer te garanderen is van essentieel belang dat alle doorvoeringen kabelgoten elektrische kabels leidingen voor fluda schakelaars stopcontacten die erin aanwezig zijn correct worden afgedicht. Als de wand of vloer brandwerend moet zijn dan geldt dit ook voor de doorvoeringen. In deze standaard worden een aantal technische oplossingen voorgesteld voor het correct uitvoeren van de afdichtingen afdichtingen met korting hierbij is het belangrijk dat de installateur de juiste vragen stelt en dat hij zijn informatie zoekt in bijgaande standaard. Van belang zijn drie aspecten de grootte van de opening meestal vermeld in het proefrapport eta de verschillende leidingen die er door lopen waarbij gelet moet worden op de diameter van de l.

skip to content de fr nl promati home vacatures bedrijfsfilm over ons over ons referenties producten bandschrapers stuurrollen rollen en steunen trommels metaaldetectoren bandbeveiliging impactzone afdichtingen stofbestrijding slijtvast materiaal en slijtagebescherming sectoren elektriciteitscentrales en afvalverbranding chemische meststoffen cement kalkproductieinstallaties en betoncentrales constructeurs en ontwerpbureau s staalindustr havenbedrijven mijnen en steengroeve recycling compostering en afval glasindustrie nieuws contact stuur ons een mail ons team contactgegevens contactformulier search home vacatures bedrijfsfilm over ons over ons referenties producten bandschrapers stuurrollen rollen en steunen trommels metaaldetectoren bandbeveiliging impactzone afdichtingen stofbestrijding slijtvast materiaal en slijtagebescherming sectoren elektriciteitscentrales en afvalverbranding chemische meststoffen cement kalkproductieinstallaties en betoncentrales constructeurs en ontwerpbureau s staalindustrie havenbedrijven mij.

Feiten over Afdichtingen

paginamenu vertrouwde merken bouwoplossingen service. downloads videos nieuws in het nieuws neem contact op contact onze locaties vacatures taalmenu selecteer je taal english franais deutsch deutsch schweiz polski nederlands e tina espaol suomi magyar italiano norsk sloven tina svenska trke het groene alternatief hybride lijmen en kitten startpagina nieuws in het nieuws het groene alternatief hybride lijmen en afdichtingsmiddelen datum augustus het groene alternatief hybride lijmen en afdichtingsmiddelen de geschiedenis van moderne afdichtingsmiddelen vindt zijn oorsprong in de eeeuw maar sinds de jaren van de e eeuw is de ontwikkeling van synthetische afdichtingsmiddelen zoals polysulfide siliconen polyurethaan smp ook voor de bouw en installatiemarkt sterk gevolueerd Wat betekent afdichtingen De laatste jaren nemen de wettelijke eisen op het gebied van duurzaamheid toe en zijn er steeds meer ontwikkelingen zichtbaar om produc.