Menu Sluiten

Elektrische Portaalkranen

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Solve it with skill.
Tackle it with passion.

Samoco is sinds 1973 een technisch fullservicebedrijf met multidisciplinaire kennis. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Onze verregaande klantgerichtheid, gecombineerd met bekwaam, veelzijdig en veiligheidsbewust personeel, is wat ons het vertrouwen van onze klanten schenkt. Klanten vertrouwen op ons omdat zij weten dat we doorgaan tot de klus geklaard is, ongeacht waar of wanneer. We laten ze nooit in de steek.

Onze Diensten

Samoco maakt deel uit van de Sarens Groep, waardoor we kunnen rekenen op het materieel, de kennis en de financiële draagkracht van één van de toonaangevende bedrijven voor zwaar hijswerk wereldwijd.

Vanuit onze hoofdzetel in de haven van Antwerpen kunnen we onze diensten wereldwijd aanbieden. Onze afdeling in Slowakije, die gespecialiseerd is in mechanische diensten in de automobielsector, is actief in Oost-Europa, Duitsland en de Verenigde Staten.

51401395140139

More info

tags: Industriele Montage – Industriele Verhuis – Bundeltrekken – Technisch Fullservicebedrijf – Montage Industriele Installaties – 

Wenst u meer info over elektrische portaalkranen kijk dan vlug op https://www.samoco.be | Elektrische Portaalkranen

Industrie | Haven | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Elektrische portaalkranen

rolbruggen hijsmaterialen hijsjukken contact formulier medewerkers wegbeschrijving nl fr en hijsmaterialen de hoisting hijsmaterialen bieden u een uitgebreid aanbod aan takels loopkatten hijsbanden lieren vijzels hijsklemmen en grijpers kettingen en haken. Bovendien kan u ook voor elke situatie een aangepaste oplossing vinden dankzij de extra accessoires en toebehoren elektrische portaalkranen zijn vaak veelgevraagd Bepaalde toestellen zijn zowel manueel als elektrisch te bedienen. Voor ons is uw veiligheid belangrijk en deze krijgt dan ook de hoogste prioriteit. Daarnaast hebben we uiteraard ook oog voor een ergonomisch gebruik. Manuele takels en loopkatten in het aanbod van hoisting zijn de manuele takels en loopkatten een belangrijke categorie..

nederlands english services barge terminal rail terminal conventional cargo break bulk haven genk geschiedenis aperam group machiels news vacancy contact services barge terminal rail terminal conventional cargo break bulk haven genk geschiedenis aperam group machiels news vacancy contact vacature bij haven genk technisch administratief bediende may haven genk is op zoek naar een technisch administratief bediende m v x wij zoeken een medewerker ter administratieve versterking binnen de … Read more vacatures vacature bij haven genk onderhoudstechnieker view archive vacature bij haven genk onderhoudstechnieker thu feb onderhoudstechnieker e m als onderhoudstechnieker e m moet je in staat zijn alle soorten elektrische installaties te onderhouden en tevens een goede notie hebben van mechanisch onderhoud bent u geïnteresseerd in elektrische portaalkranen Onderhouden monteren depanneren en reviseren van de machines en installaties in alle diensten uitvoeren van spoedherstellingen preventief onderhoud van zowel elektrische als mechanische machines laswerken aan machines en onderdelen onderhoud van rolbrugge.

Gegevens over Elektrische portaalkranen

nl en fr covid ergocrane afstandsbedieningen referenties documenten over ons cluma engineering nv ga naar de inhoud zoeken home rolbruggen zwenkkranen takels portaalkranen toebehoren service nieuws contact jobs home takels takels kabeltakel een belangrijk onderdeel van elke rolbrug is de takel. Bij de keuze van de takel kan u opteren voor een elektrische kabeltakel vooral wanneer u een grote hijscapaciteit van kg tot t nodig heeft. Er bestaan verschillende uitvoeringen stationair enkelligger of dubbelligger of meerdere aflopen stahl of verlinde u kan hieronder bij de bouwvormen enkele uitvoeringen terugvinden. Er zijn ook speciale uitvoeringen mogelijk. Wilt u graag meer informatie over onze takels cluma helpt u graag verder. Kettingtakel bij de keuze van de takel kan u ook opteren voor een kettingtakel wanneer een kleinere hijscapaciteit van kg tot t volstaat. Ook hier zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk manueel of elektrisch stationair of enkelligger.